true

Добредојдовте

Меѓународен Аеродром Скопје

Ви посакуваме пријатни моменти на аеродромот

Салони

Салони

Уреден во едноставен софистициран стил, салонот нуди максимална удобност, со услуги 24/7.

Продавници

Продавници

Во понудата можете да најдете исклучителна разновидност на производи од светски познати брендови.

Храна и пијалаци

Храна и пијалаци

Понуда на разновидни вкусови за нашите патници во рестораните дизајнирани со впечатлива и модерна архитектура.

TAV Mobile