Утрово го отворивме Меѓународниот Аеродром Скопје.

Утрово го отворивме Меѓународниот Аеродром Скопје.

Првите патници пристигнаа и заминаа од Меѓународниот Аеродром Скопје, следејќи ги новите правила за патување со цел заштита од COVID-19.