Формулар за жалби

Aeroporti Ndërkombëtar Shkup
Формулар за жалби
Email: customer.mk@tav.aero

Ankesat janë letra konkrete për pakënaqësinë nga shërbimet e aeroportit, në të cilat udhëtarët detalisht e shpjegojnë përvojën e tyre në aeroport, duke u ankuar për situata konkrete, te përshkruar me datë dhe kohë kurë ka ndodhur si edhe punojesit dhe udhitarët e përfshire në atë situatë etj.. Pa këto informacione ankesa nuk merret në konsideratë.

Të dhënat e mia personale dhe informacione të tjera që kam thënë në këtë pyetësor mund të mbahen si kopje fizike dhe kopje e butë nga TAV dhe lajmet dhe informacionet e fundit në lidhje me TAV mund të dërgohen në adresën time të postës elektronike

(*)