Amid COVID-19 pandemic

Amid COVID-19 pandemic

Në kushtet e pandemisë me KOVID-19


përveç përgatitjeve të zakonshme për të udhëtuar me avion
imponohen edhe procedurat shtesë që
ne duam t'ju tregojmë me këtë video.


Mbërrini në Aeroport tre deri në
katër orë para fluturimit të planifikuar.


Nëse vendosni të
bëni një test të shpejtë antigjeni në
Aeroportin Ndërkombëtar Shkup

Ju lutemi të arrini në Aeroport
4 orë para kohës së nisjes!


Kufizimet në udhëtimet nga vendet e huaja në
kushtet e pandemisë KOVID-19 i kontrolloni
me kompaninë tuaj ajrore dhe Ambasadën e
vendit në të cilin po udhëtoni.


Plotësoni në kohë 
Formularin e lokatorit të pasagjerëve


Sportelet për check-in të pasagjerëve dhe
bagazhet hapen të paktën 3 orë më parë
kohës së fluturimit

Sportelet e regjistrimit mbyllen
60 minuta para kohës së fluturimit.


Udhëtim te mbarë!