Njoftimi për pasagjerët një ora policore 10-22.3.2021

Njoftimi për pasagjerët një ora policore 10-22.3.2021

Njoftimi për pasagjerët
Shkup, 10 mars 2021

Sipas Vendimit të djeshëm të Qeverisë, bazuar në të cilin nga sonte, 10.3.2021, në orën 22 po fillon një ora policore që do të jetë në fuqi nga ora 22 deri në 5 të mëngjesit, çdo ditë, për dy javë, deri më 22.3.2021, ne dëshirojmë t'ju informojmë se në përputhje me Vendimin dhe njoftimin e Qeverisë: https://vlada.mk/node/24495?ln=sq, pasagjerët në të dy aeroportet ndërkombëtare - Aeroporti Ndërkombëtar Shkupit dhe Aeroporti Shën Pal Apostulli Ohër, përjashtohen nga ky ndalim i lëvizjes. Biletat e tyre të fluturimit do të pranohen dhe konsiderohen si leje lëvizjeje.